BELANGRIJKE AANBEVELINGEN VOOR ONTWERP

Tegenwoordig hebben verbeteringen in de glasverwerkingstechnologie het mogelijk gemaakt om specifieke en effectieve oplossingen te bieden voor een breed scala aan architecturale projecten. Er zijn zelfs zoveel opties beschikbaar dat het bijna nodig is om verschillende producten en hun eigenschappen te onderzoeken, en hoe dit bijvoorbeeld de ramen en deuren die u ontwerpt, zal beïnvloeden.

• Vertrouwen in de beoordeling van de specialisten: als architecten zijn we niet per se experts in glas en hebben we daar ook geen reden toe. Het kiezen van de verkeerde oplossing kan op de lange termijn ernstige gevolgen hebben, zoals te hoge kosten voor airconditioning.

• Begrijp het project en de kenmerken van het glas: locatie, oriëntatie, functie en specifieke gebruiksuren, naast andere variabelen.

• Hoe groter het glas, hoe breder het moet zijn: of het moet in ieder geval de nodige behandelingen krijgen om de mechanische weerstand te waarborgen.

• Als u naar het uiterlijk van het glas kijkt, controleer dan of het uiterlijk niet verandert als het eenmaal is geïnstalleerd: bepaalde omstandigheden kunnen het uiterlijk en het gedrag van glas veranderen.

https://wingman-montage.nl/