NIEUWE NORMEN VOOR RESTAURANT

Restaurateurs begrijpen nu dat de eetwijzigingen als gevolg van COVID-19 zullen aanhouden tot 2021. Dineren zal niet meer normaal worden; dineren zal een nieuw normaal ontwikkelen. COVID-19 heeft de restaurantindustrie meer dan enig ander ontwricht, met zittende diners volledig 99% minder dan in 2019, volgens gegevens van OpenTable, gedurende de hele maand april. Zelfs gisteren blijft het aantal zittende diners 57% minder dan een jaar geleden.

De VS hebben een grimmige mijlpaal van 1.000 COVID-19-sterfgevallen per dag gepasseerd, met gisteren ten noorden van 1.100 slachtoffers. Met meer dan 72.219 nieuwe gevallen vandaag en in totaal 4 miljoen gevallen, riskeert de VS een onverbiddelijke weg naar kudde-immuniteit, tenzij Operatie Warp Speed ​​van de farmaceutische industrie binnenkort een vaccin kan identificeren en toedienen.

Texas Roadhouse (NASDAQ: TXRH) franchisenemers installeren permanente glazen scheidingswanden tussen elke tafel om de verspreiding van ademhalingsdruppels te beperken. Naast andere veiligheidsmaatregelen, zoals verhoogde reinigingsregimes, gratis handdesinfecterend middel en het dragen van een masker, heeft het restaurant een contactloos bestel- en kassasysteem aangenomen met alleen scanbare QR-codes.

1714-schiedam.nl